Servicevoorwaarden

Levering
Binnen 1-5 werkdagen leveren wij de bureaustoel geheel gratis en gemonteerd aan uw opgegeven adres. Wegens corona houden onze bezorgers 1.5 meter afstand en leveren wij de gemonteerde stoel met een plastic hoes voor de hygiëne. Wij hebben een gespecialiseerde interne bezorgdienst. Hierdoor kunnen wij een strak bezorgschema hanteren.

Na het ontvangen van uw bestelling zult u de bezorgdatum via de mail ontvangen. Mocht u de levering net missen? Dan komen we later op de dag nog een keer terug of maken we telefonisch een afspraak.

Garantie
Onze stoelen zijn getest om te voldoen aan de normen voor professioneel kantoorgebruik en aan onze eigen strenge normen voor kwaliteit en veiligheid. Daarom kunnen we standaard 5 jaar fabrieksgarantie bieden tegen materiaal- en constructiegebreken in de bewegende delen en het onderstel van de bureaustoel. Zie bijlage II van Algemene voorwaarden voor meer informatie over de garantiecriteria. 

Retourneren
Mocht de stoel, om welke reden dan ook, niet bevallen, dan heeft u het recht om de bureaustoel binnen een termijn van 14 dagen te retourneren. Hier hoeft u geen reden voor op te geven. Mocht de stoel bij gebruik door uw toedoen beschadigd raken, dan vervalt het recht op retournering. De kosten van het retourneren is voor uw eigen rekening. Het retouradres staat onder het kopje "onder ons". 

Heeft u vragen over onze servicevoorwaarden? 

Wilt u de bureaustoel retourneren of aanspraak maken op de garantie?

U kunt ons dagelijks mailen of bellen.