Over ons

Onze missie.
“Wij geloven dat een vitale en dynamische werkplek resulteert in gezondere, gelukkigere en productievere mensen.“

 

We zitten bijna de hele dag. Vaak op slechte stoelen, zoals bijvoorbeeld de keukenstoel. Dit met alle gevolgen van dien. Wij hebben dit zelf ook ervaren en daarom zijn wij ons gaan inzetten om goede ergonomische stoelen, (zit-sta) bureaus en de bijbehorende kennis van afwisseling en natuurlijke ondersteuning voor iedereen thuis toegankelijk te maken. 

 

Wij zijn een samenwerking met Base21 gestart, een gerenommeerd projectinrichter die de totaalinrichting verzorgt van kleine tot grote kantoorpanden. Vanwege de huidige situatie zijn veel van ons (extra) thuis gaan werken. Naast de focus op het komende thuiswerkjaar is onze filosofie dat thuiswerken een permanent deel gaat worden van de werkcultuur. Meer flexibiliteit en vrijheid van werklocatie in de werkweek. Geen verspilde tijd meer gefrustreerd doorbrengen op de overvolle wegen. Zelf kiezen of je één dag, twee dagen of zelfs meer dagen in de week thuis wilt werken. Bedrijven zijn door de huidige situatie geforceerd om deze mogelijkheid te ontdekken en ook de positieve kant te proeven: meer vrijheid, productiviteit en tevredenheid van haar werknemers.

 

Wij willen het nu voor u als thuiswerker mogelijk maken om fijn en gezond te zitten (en te staan) met een ergonomische thuiswerkplek van de allerhoogste kwaliteit.
Als je vragen hebt over hoe jij jouw thuiskantoor het beste kan inrichten, neem dan contact met ons op.

 

"Goed zitten draait om afwisseling en natuurlijke ondersteuning van je lichaam!'"

 

Groetjes,
Het SitRight Team
Niek en Frank, oprichters SitRight

 

En ook nog een hele fijne dag gewenst namens onze bezorgers!

 

Een van onze bezorgers die de stoel bij u aan huis aflevert. 

 

Wil je meer weten over onze stoelen?